BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 20 februari 2010

Actic Training eftermiddag

Jag var ju anmäld till Actic Training Day på Actic (Nautilus) Delphinen. Men inatt gick jag upp vid halv fyra-tiden, för jag hade så bubblig mage. Och så sitter jag helt plötsligt på toa med rännskita! Det var inte så mysigt, och jag mådde inte så bra, så när klockan ringde imorse så tog jag det piano och tänkte att jag joinar om/när jag mår bättre.
Hannah och Daniel fick träna större delen av dagen utan mig, tyvärr.
Men efter några timmar kände jag mig energisk och stabil, och först och främst lugn i magen, så jag drog dit! Två skitroliga pass blev det, först ett thaiboxningspass med en sån där skön typisk Malmöit-kampsportare och sen ett för mig helt nytt pass, jag tror det hette nåt med Bounce, och var som att kliva in i en Britney Spears-musikvideo, komplett med stolbaserad koreografi! Jag är verkligen glad över att jag ändå åkte dit, och betalade 300 spänn för två pass... Haha!

Efteråt gästade jag min gamla korridor på Delphi, där alla var högeligen bakfulla efter gårdagens korridorsfest där. Jag blev bjuden på kaffe och vi kollade på Top Gear-avsnittet när de är i Bolivia och kör genom Atacama-öknen. Men så fick jag ont i magen igen, och cyklade hem.
Här hemma blev det värre och jag mådde illa, men just för tillfället är det helt ok igen!

Så kan det gå!

0 kommentarer: