BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 21 mars 2010

Helgen!

Hallå ja!

Helgen har varit en riktig helg! Fredagen var chill, jobbade till sju och tog det lugnt på kvällen. Ingen träning, det passade bra. Inte sugen, och hade inte ätit ordentligt under dagen.
På lördagen gick jag upp kl åtta för att baka scones, steg ett i min ätardag :) Sen åkte jag till stan och blev klippt. Märkligt nog hade jag hunnit bli hungrig igen, så att äta en laxciabatta med Daniel och avsluta med en bit chokladtårta var perfekt. Sen styrketränade jag och cyklade hem och åt grillad kyckling med vitlöksbröd med Jakob. Som jag är sugen på vitlöksbröd hela tiden..!
Sen blev det faktiskt så att jag drog ut på nation med Eleni! Vi började med förfest hos Daniel som bjöd på sprit eftersom han ska flytta utomlands. Sen åkte vi till ÖG:s och stod i kö i typ trekvart, men snackade med trevligt folk. Sen in och dansa, det var bra musik och bra sällskap! När jag kom hem efter en vinglig cykeltur genom regnet käkade jag glass, haha :)

Nu är det alltså dagen efter. Puh. Jag sov i tolv jävla timmar, och är sådär lagom bakis. Ingen träning, mer än lite promenad till Ica kanske... Jo jo, det är bättre att träna än att inte träna, men att träna nu skulle inte ge några bra resultat.

0 kommentarer: