BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 10 augusti 2010

Tar lite semester snart!

Hörni, här blir inga barn gjorda... Ingen träning blir av heller!(?) Jag orkar verkligen inte träna efter att ha jobbat tio timmar dagtid. Annat är det om jag ska jobba hela eftermiddagen och kvällen, då tränar jag gärna innan! Nu är det förvisso så att jag slutar redan kl 16 idag, men det är ju sista valpkurstillfället ikväll så den gubben gick inte heller.
Jag antar att jag får försöka springa lite på Rindö istället. Vi ska ju nämligen ha "semester" i fem dagar! Jakob jobbade ett par veckor i början av sommaren, men jag har jobbat hela tiden. På torsdag packar vi in oss i en tvåsitsig Skoda pickup med Bisou och åker ut till Stockholms skärgård, till Rindö utanför Vaxholm. På lördag är det familjemiddag! Jag hoppas på solsken och att havet hunnit blir varmt nog för lite dopp. Jakob ska plugga till tentor och då tänker jag passa på att vara en massa med Bisou, gå till spännande ställen och träna lite lydnad.

Ursäkta för graden av off topicness, men på jobbet är Facebook blockat så jag får sköta lite internetbaserat socialt liv i min stackars träningsblogg istället.

0 kommentarer: