BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 23 januari 2011

Chins, chins, chins

Cyklade till gymmet med Jakob, träffade Sofia, Kristoffer och David där. Alla utom jag körde samma grejer, men det är ju så trevligt att ha en hög kompisar i närheten.

Pass 1

Squats
20 kg x 5, 5, 5, 5, 5
Med bräda under hälarna. 
Och sen 25 kg x 5 utan bräda och hade godkänd form. Nästa gång tar jag 25 och testar både med och utan brädan. 


Axelpress 
22,5 kg x 5, 5, 5
Snygg och godkänt. Kanske lite långsamma reps, men det har ingen betydelse för höjningen. 25 kg nästa gång! 


Tunga chins
Assist 8 x 1
Ass 9 x 3
Ass 10 x 5
Ass 8 x 1, 1, 1, 2
Hade kommit ihåg att testa assist 8, men inte att jag bara skulle göra singlar så jag blev lite ledsen när jag fick höja assisten för att lyckas göra en femma. Men... hehe. Jaja. Testar assist 7 nästa gång! 


Magövning 
8, 8, 8, 8
Inverterad crunch, ryggen i golvet och händerna i ribbstolen, lyfter upp de böjda benen så bara skuldrorna är kvar i golvet, och så sakta ner igen. 


Jag stretchade och drack min gainer och cyklade sen hem med Jakob.

På kvällen var vi bjudna till Dan för lite lasagne och skön hangout med en massa vänner, och där lånade jag Dans gripper. Jag fick låna den hem också, och tillsammans med den jag lånat av Ola ska jag skapa mig ett greppträningsprogram också.

Igår hann jag aldrig skriva ner passet, men jag kan berätta att jag idag har ordentlig träningsvärk i lats och biceps :D
Och eftersom jag drack en massa vin igår föreslog Jakob att jag skulle dricka aminosyror idag för att hjälpa proteinsyntesen. Det var äckligt.

0 kommentarer: