BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 7 februari 2010

Bakfull. Afro? Jarrå! (Med Sandyblom)

For the record. Ja, igår var jag full. Tänkte förfesta på några glas rödvin och sen ta en drink ute. Men däremellan smögs det in ett antal Jägermeister-shots, och på Glorias hann jag både med en Gin & Tonic och en Margarita. Mötte Jakob och Tommy när det kom tillbaks från Köpenhamn och tog en taxi (Taxi Skåne såklart, hade tur och fick Gillis som chaufför) hem med dem. Idag var jag alltså rätt och slätt bakfull. Det började bra med överskottsenergi, men efter en mysig kopp kaffe blev jag toksömnig och fick bultande huvudvärk. Det var oerhört jobbigt att masa sig upp ur soffan, men visst fan kom jag iväg - skulle ju möta Sandra för att träna lite Afro!

Promenerade till Gerdahallen, vilket gjorde susen. Sen var det bara att släppa loss, tror mitt svett luktade lite Jägermeister ;) Ett Afro-pass går ut på att stampa, slänga med armarna, hoppa lite, vrida överkroppen och rulla en jävla massa med höfterna. Sjukt bra för den som är stel och behöver släppa loss, och stärker verkligen core/balans-musklerna. Mycket svettigt, mycket roligt. Det brukar jag ägna mig åt på söndagar! 

Efteråt promenerade vi till stan så jag kunde ta min cykel hem (som jag såklart lämnade kvar efter utekvällen). Bästa initiativet: jag köpte sushi på Zen på vägen hem :)

0 kommentarer: