BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 3 november 2010

Efterlängtade besök på gymmet och inflammerad stortåled

Hej, min digra skara av bloggläsare! Svältfödda på träningsuppdatering från active fizz ivy?

Jag har varit på gymmet tre gånger på sistone, och eftersom det känns som det är på väg att bli en aktiv träningsperiod så tänkte jag börja blogga också!
Först hängde jag med Jakob och Kristoffer till Gerdahallen, sen gick jag dit själv (stor personlig seger!) och igår var jag där med Hannah. Jag kan skriva upp ungefär vad jag gjorde igår:


Knäböj
en massa vanliga böj med bara stången
en hel del boxed squats med bara stången
några frontböj med bara stången


Marklyft
uppvärmningsset på 40 kg
7 x 60 kg
7 x 60 kg
5 x 70 kg
1 x 80 kg
två failade försök på 85 kg


Crunches på pilatesboll
10 st
10 st
10 st

Och så stretch!
Sen tog jag med Hannah hem, bjöd på kaffe och ostmackor, en manikyr och så delade vi trevligt sällskap :)Idag hade jag bestämt med Eleni att träna, men hon hade ärenden hon behövde ta hand om och då bestämde jag mig för att skippa träningen för det vore sjyst mot min överansträngda stortåled! I lördags natt gick vi (jag, Jakob och Bisou) från en Halloweenfest i ena änden av stan hem till andra änden av stan. Det tog jättelång tid och jag fick ont i stortåleden på höger fot, det gick inte över till söndagen, gjorde riktigt ont i måndags, kändes lite bättre igår och idag försöker jag att gå så lite som möjligt. Vi får se hur det går med planen att gå på gympa med stång imorgon kväll med Sofia...


En väldigt positiv sak med att ha börjat träna är att jag automatiskt hellre vill äta lite nyttigare. Så det har blivit en hel del färska rödbetor, grönsaksdip, mat med fullkorn, fisk och grönsaker. Men jag tänker inte försöka sluta äta godis, den lasten behåller jag som belöning för att jag tränar och äter så mycket bättre.

Okej, hej så länge då!

0 kommentarer: