BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 29 januari 2011

Frontvariant

Heeeelg! Gick och la mig vid tolv igår, och det var tillåtet. Mmmm... Satte klockan på 8.40, snoozade till nio. Mmmm. Piskade Jakob till att göra äggröra, drack lite kaffe, fick lite bråttom när båda skulle bajsa, men sen cyklade vi i ilfart till gymmet! 


Pass 1 

Frontböj 
20 kg x 5 
25 kg x 5, 5, 5, 5, 5 
Jakob sa att han skulle köra frontböj så jag blev inspirerad och gjorde det istället för vanliga böj. Alltså: frontböj är så jävla mycket mer stabilt för mig. Jag är upprätt i ryggen och känner mig inte svag i bottenläget. Jag byter ett böjpass mot front istället! Och tar 30 kg nästa gång. 

Axelpress 
20 kg x 5 
25 kg x 4, 5, 3 
Lite förvånande att det var så tungt att höja, men det kan ha att göra med att jag hade stången fram på axlarna i böjen innan. 

Chins 3x5 
Assist 10 x 5, 5, 4+1 
Jakob tittade på sista setet och tyckte inte hakan var över stången på sista, så jag gjorde en till. Jag tar assist 9 nästa gång! 

Inrullningar på boll 
8, 8, 8, 8 st 
Ja vad säger man. Jobbigt i hela kroppen! 


Sen stretchade jag grundligt medan Jakob och de andra fortsatte med sitt pass. Det är helt jävla otroligt vad lång tid de tar på sig, de är fyra som turas om. 

Sen dammsög jag när vi kom hem, och det var också grundligt gjort kan jag säga! Ut med alla kuddar ur soffan, skakade sängkläderna, flyttade på möbler och så vidare. 
Nu är det ett glas Brämhults blåbär- och svartvinbärsjuice, en kopp uppvärmt kaffe och pepparkakor som samsas i min mage. 

0 kommentarer: