BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 13 mars 2010

Gerdahallens inspirationsdag!

Idag var jag på Gerdahallens inspirationsdag och njöt för fulla muggar! Jag gjorde verkligen det mesta av dagen, eftersom jag gick utan sällskap kunde jag verkligen gå på det jag ville, äta när jag ville, titta på vad jag ville och så vidare. Det var ganska nice! Det enda jag gör ensam (och gillar att göra ensam) i vanliga fall är att shoppa, men det brukar jag ändå få lite ångest av efteråt (pga pengarna jag bränt alltså). Men det här var kul, jag småpratade lite med folk i anslutning till passen, gick fram till en del instruktörer och gav dem beröm och så.
På morgonen registrerade man sig och fick en goodie bag. Jag tittade inte i den förrän efteråt, hade inte tid innan! Det var bl a ett par joggingstrumpor (toppen!), en keps i en snygg modell men ful färg (marinblå :( ), Gainomax dryck och bar, en gympa-/skopåse plus penna, vattenflaska, nyckelband och sånt.

Första passet hette Dance Moves och var en relativt invecklad koreografi med vad jag vill kalla musikvideodans, det var ganska lagom tempo, perfekt för kl 8.30 :) Det var en känd gästinstruktör som var jätteduktig.
Andra passet jag valde var Pilates Redskap, dvs med pilatesboll och -ring. Det gillade jag jättemycket! Instruktören är bra och har passet en gång i veckan, så det kommer jag att fortsätta med.
Tredje passet jag gick på var Raggae Moves och det var tamigfan askul! Skönt gung, bra musik och en massa attityd. Har lyssnat en del på raggae/dancehall de senaste veckorna så detta var liksom en massa danslust som äntligen fick utlopp. Instruktören var fenomenal!
Sen var det dags för lunch och ärligt talat hade jag kunnat äta vadsomhelst, så det gjorde inget att kycklingsalladen var lite tråkig.
Det fjärde blocket i schemat valde jag att gå på en föreläsning om Mat och motion, som var väldigt läglig upprepning av bra info för mig som tränar rätt mycket nu.
Det femte blocket valde jag Funkis, ytterligare ett danspass med samma tokigt grymma instruktör som raggae-passet, men detta var funk/street-aktigt och i en mindre och bättre lokal med färgade lampor. Jag hade väldigt roligt på det här passet.
Sist gick jag på Afro Dance, med samma instruktör som morgonens Dance Moves-pass. Jag orkade bara halva passet, sen satte jag mig och fyllde i utvärderingen och pratade lite med en tjej som utbildade sig till sjukgymnast, Susanna tror jag hon hette.

Mina nya skor var skitbra! Inget skav nånstans, de var jättesköna och hade allt som mina gamla skor inte hade (dvs bättre "golvkänsla" och grepp, och högre skaft). Tummen upp, jag är jättenöjd fast de är lite rosa.


När jag kom hem var jag fullständigt utmattad. Jag åt en bit brownie fast jag deffar! Ja, jag tyckte jag utan tvekan hade plats, eller till och med behov, av lite sånt i min diet. Sen åt jag lax med rotfrukter och kesella-sås. Och sen sov jag i trekvart... Fortfarande helt utmattad!
Nu har jag ätit middag IGEN och börjar så sakteliga bli människa igen. Ska titta på 9 (animerad film som vi började se igår hos Hannah) och ta mig en till jävla bit brownie.

Such träningsvärk this will bring... Men som avslutning vill jag säga att jag är sjukt nöjd med min dag, jag tycker den var perfekt!

0 kommentarer: