BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 16 mars 2010

Sol - bra, jogga - tungt

När solen lyser efter en kall och hård vinter är det med stor glädje jag snör på mig joggingskorna och ger mig ut på den skånska möllan! Två plusgrader, stadig vind, strålande solsken. Det ligger fortfarande snö på spåret bredvid den asfalterade cykelvägen, så jag sprang på asfalten istället.
Jag erkänner, det var riktigt tungt! Jag kände av benen redan från första stegen, och inte blev det bättre. Men jag bet ihop och körde hela vägen ändå. Vi kan utgå från att det var styrketräningen igår som hade tagit energin ur benen. Märkligt nog kändes det mest i underbenen och inte i låren, som borde tagit den största smällen igår.
Jag sprang ca 5 km och det tog ca 35 minuter. Jag höll igen lite så att jag garanterat inte skulle ge upp. En positiv sak är ju att för varje minut extra det tar, så har jag tränat lite längre, och alltså bränt lite mer fett... Kan man intala sig.

Detta var alltså första träningstillfället inför Lundaloppet den åttonde maj som jag och Jakob är anmälda till! Kan bara bli bättre tills dess!

0 kommentarer: