BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 10 mars 2010

Allmänt om deffen

1. Jag har överraskande mycket energi, samtidigt som jag känner mig lugn i kroppen. Känns som att rastlösheten och det riktigt låga blodsockret skalas bort, och kvar är ett jämnt humör. Är detta tack vare mindre kolhydrater eller mindre kalorier öht, eller att jag äter mer grönsaker och nyttigheter? Till och med träningen går lättare, nästan alla pass jag gått på har jag orkat mer än förväntat (i alla fall konditionsmässigt).

2. Min mage har svarat med en ökad ... aktivitet. Gasmässigt. Vet inte om det beror på ökat fiberintag, mindre kolhydrater eller nåt helt annat. Hoppas det självreglerar allt vad det lider.

3. Jag har inte mätt eller vägt mig!

4. Det är roligt med utmaningar! Jag har haft kul, det känns som jag kommer klara detta bra. Självklart är det jobbigt när det bjuds på muffins på jobbet, eller någon frågar om jag ska ha  nåt på Subway. Men det är coolt att vara disciplinerad, att inte tippa över och falla för frestelsen bara för att man är sugen för stunden. Jag har bestämt mig, och så blir det.

5. En fantastisk resurs är Hannah. Eftersom hon också deffar, har en massa vettiga åsikter och är i allmänhet väldigt pepp och pigg på grejer, så känns det inte ensamt. Vi mms:ar bilder på vår mat, tränar ihop och har haft jävligt kul under tiden!

0 kommentarer: