BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 4 mars 2010

Man kan deffa på Pizza Hut också

 Igår (dag 2) måste jag säga var också en bra deffdag! Den var bra av andra anledningar också, förvisso. Men detta är väl en träningsblogg?
Frukosten var yoghurt med äpple, frön och branflakes. Ganska lagom frukost tror jag. Den är stadig men ingen kaloribomb.
När vi skulle till Malmö promenerade vi till stationen (ca 40 min) och så blev det nog ca 20  min promenad i Malmö. Jag och Jakob åt på Pizza Hut, han gick all in med pizzabuffé och läsk, medan jag hittade en riktig höjdare på menyn! En sallad med isberg, rödlök, majs och tomat, och en rejäl laddning avokado och en inte så liten andel stekt bacon! En dressing till det som jag åt knivsuddar av. En sallad som skippar kolhydraterna, men inte räds fett och protein, och som tur är var det inte bara dåligt fett.
Hemma åt jag inte alls lika bra, det blev bara en fiber-bar innan jag cyklade iväg till sångträningen. Där åt jag apelsin, och innan jag pep över till Gerdahallen fick jag i mig en Diet Pro innan jag körde en timme Afro!
När jag cyklar hem igen drack jag en liten gainer blandad med mjölk. Min "middag" var sedan en smoothie med yoghurt, hallon, en fryst bärblandning med allt möjligt (vinbär, blåbär, björnbär, havtorn, goji...), ett äpple och havregryn.
Jag hade svårt att somna igår, och lyckades bli hungrig igen. Då åt jag några skedar keso och en liten näve cashewnötter.

Okidoki! Idag hinner jag inte träna, men vad fan! Ska cykla runt lite, jobba, och sedan promenera hem från jobbet.

0 kommentarer: