BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 25 januari 2010

Pretty at the premiere

Hej alla!

Det här är min träningsblogg. Jag startar den efter lite övervägande fram och tillbaks i fråga om var jag ska publicera mina aktiviteter. Tidigare hade jag en träningsjournal på Kolozzeums forum, men det var dels inte vidare praktiskt layoutmässigt att uppdatera i en forumtråd, och dels är Kolozzeum inte platsen för den som ser träning holistiskt och njutningsmässigt, där ska grabbarna vara starkast och tjejerna snyggast. Och detta måste bevisas med bilder.

I min blogg skapar jag själv stämningen och skriver det jag tycker är viktigast i fråga om träning!
Jag kan tänka mig att bjuda på bilder, men jag försöker hålla mig till att publicera och skriva sånt som för min träning vidare och låter mig hålla lite nyfiken koll på min träning. Det är ju bra att titta tillbaks för att se att man har blivit, om inte stark så i åtminstone starkare...

En målsättning jag har för bloggens innehåll är en sammanfattning kring månadsskiftena, så det inte bara blir brottsstycken tagna ur sitt sammanhang. Jag vill förtydliga för mig själv hur jag mått under en längre period än bara en dag, vad/hur mycket jag tränat och om något särskilt hänt. Dessa sammanfattningar ska självklart inte handla om att addera träningsminuter, antal lyfta kilon och pressade tider.

Hur självutlämnande detta blir, det vet jag inte ännu. Ni kanske vill hjälpa till och skapa en fin stämning bland kommentarerna? Då bjussar jag garanterat mer på mig själv!

(Rubriken skulle passa innehållet, men det är också en referens till ett rött nagellack från märket OPI som heter Pretty at the Premiere. Jag är ganska nagellackstokig och kan tänka mig att dela med mig av mina konstverk ibland.)

0 kommentarer: