BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 28 januari 2010

Solarium och måttband

Ikväll ska jag träna Pilates på Gerdahallen. Tidigare i mitt liv har jag bara gått på Pilates två gånger, och båda har varit korta introduktionspass. Nu ska det bli ytterligare core-träning av! 


Idag har jag solat solarium för första gången i mitt liv. Jag ville testa nåt nytt och har känt att min hud behöver lite UV-strålar (först och främst för att få bukt med finnarna, inte för att jag tycker det är viktigt att vara brun). Dan följde med också! Det var inte kul, men inte tråkigt heller. Sex minuter under floodlights, det blir varmt och gött och sen är det klart. Tar längre tid att klä av och på sig!

Denna soliga dag ägnades sedan åt att äta lunch på ett för mig nytt ställe, Mikai på Stora Södergatan som är fräscht inrett och serverar bra thailunch. Sedan shoppade jag, Dan följde med. Hade med mig en inköpslista så det gick fort att kryssa mellan sybehörsaffären (måttband), H&M (blekning till håret), tehuset Java (grönt persikote, stapelvara hos familjen Krochmal), Kicks (spridda skurar), Systemet (en bibba lättdrucket rödvin, jag har bestämt mig för att dricka ett litet glas rödvin några dagar i veckan för antioxidanterna) och Apoteket (både tråkiga och roliga saker). På vägen hem plockade jag med mig mitt stora stora paket från Gymgrossisten! Det innehöll:
- 4 kg gainer med vaniljsmak
- 15 st fiberbars med kolasmak
- Rosenrottabletter
- Linnex stick, svinstarkt liniment
- Aloe Vera-juice
- Tea Tree-olja
- En Smart Shake med två extra fack i botten
plus en gratis Gymgrossisten-tisha.

Nog om detta allmänna babbel. Måttbandet jag köpte drog jag raskt fram och började mäta. Jag mäter 71,5 cm kring midjan (smalaste stället) och 99,5 cm kring rumpan (största stället). En liten bit under naveln, där jag tycker att det putar som mest, mäter jag 86 cm. Det är det måttet jag är sugen på att förändra. Följaktligen ska jag gå på Pilates!

Hoppas ni har en lika fin dag som jag har. Kom ihåg att det är bättre att träna än att inte göra det!

0 kommentarer: