BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 23 februari 2011

Träningsappar

Jag lallar omkring med min rejält strassblingade megasmartphone på gymmet, vilket kan vara lite bökigt eftersom Desire HD är en stor telefon :)

Jag vill dela med mig av två appar som jag använder i samband med träning:

- Jefit 
Jag använder lite-versionen som innebär att det ibland syns ett reklamfält i överkant, vilket jag kan leva med för att ha den gratis. Jefit är ett jättebra program för att hålla koll på träningsprogrammet, vad man lyfte sist (samt vad man teoretiskt skulle maxa) och dessutom kan man fylla i annan personlig statistik (som vikt och olika mått).
Den viktigaste funktionen ligger under Routine där man skapar sitt program baserat på vilken dag, vilka övningar (det finns en imponerande stor databas med rörliga bilder), hur många set och hur mycket vila du vill ha emellan (that's right, du fyller i hur många sekunders vila du vill ha och så startas en timer efter varje set - jättebra för den som har svårt att ta lagom långa pauser).
Det finns mer finesser och sätt att använda programmet på, det är bara att utforska!

- Instant Heart Rate
Mäter din puls genom att du sätter fingertoppen mot kameralinsen, programmet sätter på lampan och ser din puls optiskt. Tar några sekunder för den att få fram pulsen, men då är mätvärdet mer korrekt än om man mäter baserat på tryck. Share-funktion finns!


Vilken app använder du i gymmet?

0 kommentarer: